marime text:

Dormi linistit! Nevasta si amantul ei te trimit pe lumea celalalta cu un fierastrau circular!

Un barbat din Rusia n-a avut parte de o moarte linistita, desi cel putin teoretic, a murit in somn - au avut grija de asta nevasta si amantul ei, care l-au omorat pe bietul om cu un fierastrau circular, in timp ce acesta dormea.
Dormi linistit! Nevasta si amantul ei te trimit pe lumea celalalta cu un fierastrau circular!

Tatiana Libbert (29 de ani) si Vitali Kozlov (32 de ani) au recunoscut comiterea monstruoasei crime, comisa in timp ce in casa se afla si fiul in varsta de 5 ani al victimei. Cei doi l-ar fi transat pe apoi pe Serghei Libbbert (29 de ani), sotul Tatianei, in baia apartamentului. Bucatile de cadavru au fost puse in saci de plastic, care au fost aruncati in diverse locuri.

Politistii au fost alertati de mama lui Serghei, ingrijorata de disparitia acestuia. Tatiana nu a parut foarte implicata in cautarile sotului, iar anchetatorii au devenit si mai suspiciosi in momentul in care mama victimei si-a vazut nora in compania unui alt barbat. Femeia a avut nevoie de cateva luni bune pentru a-i convinge pe oamenii legii sa inspecteze apartamentul cuplului.

Anchetatorii au gasit pete de sange si fragmente de oase umane in chiuveta si tevile din baie, asa ca banuiesc ca Serghei a fost omorat in dormitor si ulterior transat in baie, cu propriul fierastrau circular.

"Zgarcenia Tatianei e de vina. I-am spus sa renoveze complet apartamentul, imediat dupa ce l-am omorat, dar ea a vrut sa faca economie. Nimeni n-ar fi gasit nimic, daca m-ar fi ascultat", a spus Vitali Kozlov.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu