marime text:

Doi politisti se saruta pasional, in timpul serviciului! VIDEO SCANDALOS

Imagini demne de o telenovela, filmate in Costa Rica, ar putea lasa cinci politisti fara slujba. Doi dintre ei au fost surprinsi cu un telefon mobil sarutandu-se pasional, desi erau in uniforma si se aflau in timpul serviciului.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Superiorii lor au aflat de momentul siropos dupa ce imaginile au ajuns pe site-ul de socializare Facebook.

"Iubaretii", alaturi de colegii lor care au filmat sau au fost martori la scena, sunt anchetati si au toate sansele sa fie concediati.

"Acum macar stim unde sunt si ce fac, atunci cand este nevoie de ei", a comentat un costarican, pe marginea imaginilor.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariuBogdan (2010-12-14 22:56:43)
Am spus ca din cauza celor ca ei! Adica nu neaparat ei, ci altii care fac ca ei(adica nu fac ceea ce trebuie sa faca un politist). Din cauza acestor oameni Politia are de suferit. Mai putin are de suferit din cauza celor ce iau mita, pentru ca aia sunt prinsi si asta arata ca se incearca eradicarea coruptiei. Pe cei care nu sunt prinsi nu ii stie lumea, deci aia nu pot strica imaginea. Vorbeam doar de imagine aici. Nu de alt probleme care sunt destule.
raspunde »
ReFuZ (2010-12-13 21:06:37)
da da,asta strica imaginea politiei un *****,auzi motiv,aia care iau spaga,care se folosesc de postura lor pt a intimida pe cineva s.a. asta este ceva grav,dar pp ca Bogdan e politist,ori inca nu a inteles ce inseamna probleme cu adevarat
raspunde »
Dan (2010-12-13 20:05:36)
Dragostea nu tine cont de uniforma si statut social, nu mi se pare nimic deplasat atata timp cat erau untr-un loc mai izolat , nu erau pe bulevard !
raspunde »
Bogdan (2010-12-13 17:39:28)
Din cauza celor ca ei are de suferit imaginea politiei pe plan mondial!
raspunde »