marime text:

Doi politisti se giugiulesc in masina de serviciu, in timp ce suspectul doarme in spate/ VIDEO

Femeia ofiter a inceput sa-si sarute seful casatorit, in timp ce acesta conducea masina de serviciu. Tocmai incheiasera cu succes o misiune, in urma careia retinusera un suspect de jaf...
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Politista infierbantata s-a napustit asupra sefului cand si-a dat seama ca arestatul adormise bustean pe bancheta din spate. Insa nu si-a dat seama ca sistemul de supraveghere instalat in masina filmeaza si in interiorul acesteia.

Janine England, de 30 de ani si Timothy Escola, de 57 de ani, seful ei direct, angajati la o sectie de politie din Ohio, si-au pierdut posturile imediat ce colegii lor au descoperit inregistrarea.

Femeia insa a intentat proces pentru ca se considera discriminata; in timp ce sefului ei i s-a permis sa se pensioneze, pastrand toate beneficiile, ea a fost concediata, dupa ce, in prealabil, i s-a refuzat demisia.

Ea a spus ca i s-a facut o nedreptate; desi ea a fost cu initiativa in tot jocul erotic, seful ei nu s-a impotrivit, asa cum se vede si din inregistrare.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Galerie foto
Scrie un comentariu