marime text:

Doi politisti, omorati cu un AK-47, de un adolescent de 16 ani! VEZI VIDEO!

La mai bine de o luna de la incidentele deosebit de violente din statul american Arkansas, in urma carora patru persoane au fost impuscate mortal, politia a dat publicitatii mai multe filmari care surprind scenele sangeroase. Doua dintre victime sunt politisti aflati in timpul serviciului.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Totul a inceput in momentul in care un echipaj al politiei rutiere a oprit masina in care se aflau Jerry Kane si fiul sau in varsta de 16 ani, Joseph. Cei doi erau membri ai gruparii "Cetatenii Suverani", o miscare antiguvernamentala, care se considera mai presus de legile americane.

In timp ce agentii il interogau pe tatal adolescentului, acesta a iesit brusc din autoturism si a tras cu arma AK-47 asupra oamenilor legii. "Cetatenii Suverani" au disparut apoi de la locul dublei crime, Joeseph Kane continuand sa traga.

Politistii care i-au gasit colegii impuscati mortal au dat in urmarire duba suspectilor, iar peste aproximativ o ora, vehiculul a fost vazut in parcarea unui hipermarket. Un ofiter i-a impiedicat pe Jerry si Joseph Kane sa dispara, intrand cu o camioneta in masina celor doi. Acestia au deschis din nou focul, insa au murit in schimbul de focuri care a urmat.

Potrivit organizatiilor care monitorizeaza activitatea gruparilor cu potential periculos, incidentul din Arkansas reprezinta "o incursiune rara" in lumea organiatiei "Cetatenilor Suverani", care are o vechime de zeci de ani si sute de mii de membri. FBI considera miscarea o amenintare terorista, care este responsabila pentru crime, amenintari, escrocherii si folosirea de bani falsi, totul pentru a-i convinge pe oameni ca nu trebuie sa plateasca taxe sau ipoteci.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu