marime text:

Doi morti in SUA, dupa un schimb de focuri intre politisti si un barbat inarmat

Schimb de focuri in parcarea unui supermarket din statul american Washington, nu departe de Seattle. Un barbat a tras mai multe gloante asupra politistilor, reusind sa-i raneasca grav pe doi dintre agenti. Inainte de a fi impuscat mortal, agresorul a omorat o adolescenta care trecea pe-acolo.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Politistii au fost alertati de un martor care a observat ca un barbat aflat in parcarea magazinului se comporta ciudat. Era inarmat si, in momentul in care a fost somat de agentii de politie, a refuzat sa se opreasca. In schimb, a indreptat arma spre ei, reusind sa traga in jur de sase-sapte gloante, inainte de a fi impuscat mortal.

Unul dintre gloante a nimerit-o pe o adolescenta care a avut ghinionul sa treaca pe acolo. Ea nu a mai scapat, in timp ce doi agenti doar au fost atinsi usor de gloante.

Deocamdata, nu se stie daca atacatorul avea sau nu vreo legatura cu adolescenta ucisa. La fel, nu se stie inca de la ce a pornit totul.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu