marime text:

Discriminata inainte si dupa moarte, din cauza greutatii! Niciun crematoriu n-a vrut s-o incinereze

Incinerarea unei persoane supraponderale a fost refuzata sambata de diferite crematorii din regiunea Bordeaux din cauza faptului ca femeia decedata ar fi fost prea corpolenta, au declarat, duminica, rudele femeii, citate de AFP.
Discriminata inainte si dupa moarte, din cauza greutatii! Niciun crematoriu n-a vrut s-o incinereze
"Mama mea, de 63 de ani, a murit in noaptea de vineri spre sambata, in urma unui stop cardiac si cand am inceput demersurile pentru incinerarea sa, ni s-a spus ca nu este posibil", a declarat, pentru AFP, fiica decedatei, Marie-Pierre Pelabarrère.
 
Potrivit acesteia, firma de pompe funebre i-a declarat ca incinerarea mamei sale, care cantarea intre 120 si 140 de kilograme, nu este posibila nici la Mérignac, din departamentul Gironde, unde locuia defuncta, nici in restul departamentelor vecine.
 
"Mama mea spunea mereru ca nu vrea sa fie ingropata si acum suntem obligati sa o ingropam desi stiu ca a fost terorizata de aceasta idee. Toata viata a fost victima discriminarilor si, chiar si moarta, acest lucru continua", a mai spus fiica decedatei, care regreta ca oamenii supraponderali nu au dreptul la o inmormantare decenta.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu