marime text:

Directorul FMI, acuzat ca a vrut sa violeze o menajera!

Cutremur la varful Fondului Monetar International! Directorul institutiei financiare, francezul Dominique Strauss-Kahn, a fost inculpat oficial pentru viol. Politistii din New York l-au ridicat cu doar 10 minute inainte ca avionul francezului sa decoleze catre Paris.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Strauss Kahn, in varsta de 62 de ani, este acuzat de menajera hotelului in care a fost cazat ca a incercat s-o sechestreze si sa o violeze. Scandalul urias ar putea sa il scoata pe impricinat din cursa pentru presedintia Frantei.

Povestea a inceput intr-o camera a hotelului Sofitel din New York. O menajera a sunat la receptie, reclamand un client ca a iesit dezbarcat din baie, cand ea se afla in camera. In paralel, directorul FMI parasea precipitat hotelul, lasand in urma sa telefonul mobil, acte si haine.

In nebunia generala, pana si purtatotorul de cuvant al politiei s-a balbait cand a trebuit sa spuna presei ce se intampla.

Menajera de 32 de ani, pe care se presupune ca ar fi agresat-o Strauss Kahn, sustine ca nu se astepta sa se fie cineva in apartamentul de lux, care costa 3.000 de dolari pe noapte. Ea a declarat si ca directorul FMI a urmarit-o, a fortat-o sa intre in dormitor,  a impins-o in baie si a incercat sa ii scoata lenjeria intima. Nu se stie cum, femeia a reusit totusi sa scape si sa dea alarma la receptie.

Putin mai tarziu, Dominique Strauss Kahn era debarcat din avion, pe aeroportul Kennedy,si dus la politia din Harlem.

Directorul FMI nu este la primul scandal cu iz amoros. Acum 3 ani, el fost acuzat ca are o relatie extraconjugala cu o fosta angajata a Departamentului pentru Africa din cadrul FMI. Desi ancheta a stabilit ca nu exista dovezi privind "hartuiri, favoritisme sau abuzuri de putere", consilliul de administratie al Fondului Monetar International i-a reprosat lui Strauss Kahn "o grava eroare de judecata".

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu