marime text:

Director de scoala, prins in timp ce se "cinstea", impreuna cu trei eleve!

Scandal urias, intr-o scoala privata din capitala Slovaciei, Bratislava. Directorul institutiei a fost demis si este cercetat pentru corupere de minori, dupa ce el si trei eleve au ajuns la politie, in stare de ebrietate. Totul, in timp ce parintii stiau ca fetele lor participa la cursuri intensive de informatica.  
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Parintii celor trei fete de 15 ani s-au trezit ca sunt chemati la politie, ca sa-si recupereze odraslele, pe care le credeau toba de carte. S-au lamurit repede ca nu era vorba de o gluma proasta si ca singura farsa fusese pusa la cale chiar de catre directorul scolii, in complicitate cu elevele.

Ce nu stiau parintii era ca fetele nu era in clasa, ci in biroul directorului si consumau alcool. La aparitia subita a politistilor, directorul n-a mai avut timp sa ascunda sticla de vin din care le cinstise pe eleve. Oamenii legii fusesera alertati de prietenul gelos al uneia dintre fete.

In loc sa se rusineze de situatia in care se aflau, elevele au sarit in ajutorul directorului, pe motiv ca nu le-a silit nimeni sa mearga in biroul lui.

Dupa evenimentele de miercuri, directorul si-a inchis telefonul mobil. Oricum, nu va uita prea curand cum si-a sarbatorit implinirea a 61 de ani. Pe post de cadou, a primit decizia de concediere.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu