marime text:

Desi e lovita si tarata pe jos, o femeie REFUZA SA SE LASE JEFUITA! VEZI VIDEO

Curaj de-a dreptul nebun din partea unei femei din Los Angeles, care n-a vrut nici in ruptul capului sa renunte la poseta pe care un bandit incerca sa i-o smulga. Camerele de supraveghere au surprins intreaga scena, iar politistii incearca acum sa dea de urma talharului.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Tentativa ratata de jaf a avut loc inainte de ora 8.00 dimineata. Un individ poate fi vazut cum coboara dintr-o masina si porneste pe urmele unei femei care mergea linistita pe strada. O ajunge din urma si incearca sa-i smulga geanta de pe umar. Ceea ce parea o joaca de copii s-a dovedit insa o misiune imposibila - victima n-a dat drumul posetei, desi a fost trantita la pamant, tarata pe jos si lovita de mai multe ori.

Vazand ca nu e chip sa o deposedeze pe femeia de ce-i al ei, barbatul a fugit umilit spre masina care il astepta, unde a trebuit probabil sa-i explice complicelui cum de a ratat lovitura.

Momentul tentativei de jaf poate fi vazut incepand cu 0:53

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu