marime text:

"DEMONII SEXUALI sunt de vina", asa se scuza un pervers care a sufocat, violat si incendiat o fata!

O fata de 14 ani era cat pe ce sa fie ucisa de un tanar de 25 de ani, dupa ce a fost violata cu o brutalitate iesita din comun si strangulata cu ciorapii. Ca sa-si stearga urmele violului, individul i-a dat foc fetei, dar aceasta a fost salvata miraculos.
DEMONII SEXUALI sunt de vina , asa se scuza un pervers care a sufocat, violat si incendiat o fata!

Michael Tuano Hermogenes, din Melbourne, este liderul unei organizatii bisericesti pentru tineret, dar sub aceasta fatada se ascunde un monstru pervers.

A vizitat-o acasa pe una din membrele organizatiei, o fata de 14 ani. Au baut alcool impreuna, dupa care a violat-o si a strangulat-o cu dresurile. Fata a cazut in inconstienta la un moment, iar Hermogenes i-a facut mai multe fotografii in care era complet dezbracata.

A dus-o apoi in cada si s-a dus ca cumpere benzina, cu care a incendiat casa.

Cand a fost arestat, Michael Tuano Hermogenes nu a negat faptele, dar a spus ca nu le-a comis cu buna stiinta, ci a fost obligat de "demoni sexuali" sa le faca. Mai mult, a spus ca gestul final - incendierea - a fost facut pentru protectia fetei.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariuda (2011-06-22 16:22:02)
bine mah voi si cu credinta voastra... asta ar merita pedeapsa cu moartea... punct @Jogu: poi despre ce vorbim aici? despre caini sau despre oameni? esti responsabil de fiecare secunda a ta si raspunzi (fie ca vrei/fie ca nu vrei) in fata legilor.
raspunde »
zozo (2011-06-20 23:13:49)
**** e de vina ca te-a facut....nu trebuia sa o omori...poate nici nu a fos violata din moment ce au baut impreuna stiti cum e ...alcoolul te fura...dar dupa *****...de ce a devenit monstru??
raspunde »
Jogu (2011-06-20 19:19:12)
exact, sunt momente in care nu te poti controla, nu te mai stapanesti... poti fi acuzat de ceva daca, practic, tu nu ai facut acea fapta constient ?
raspunde »