marime text:

Declaratia socanta a unei mame: Mi-am omorat copiii pentru ca erau autisti si voiam copii normali

O americanca si-a strangulat cei doi copii la inceputul acestei saptamani, dupa care a sunat la 911 si s-a autodenuntat: “Mi-am ucis copiii pentru ca erau autisti amandoi si imi doream copii normali” – o declaratie socanta, ce l-a lasat mut pe operatorul care i-a raspuns.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Politistii din Irving, statul Texas au confirmat ca mama, Saiqa Akhter, 30 de ani, si-a strangulat copii – Zain, de 5 ani si Faraal, de 2 ani.
 
Imediat a sunat la 911 si a fost inregistrata in timp ce anunta: “Mi-am ucis ambii copii. Sunt morti”.
 
Femeia i-a spus operatorului ca a vrut initial sa le dea sa bea o solutie de curatat baia, dar nu au inghitit-o. A luat apoi un cablu cu care i-a strangulat pe amandoi. Cand operatorul a intrebat-o de ce a facut acest lucru, femeia i-a spus motivul: pentru ca erau bolnavi si nu ar fi vrut sa fie astfel.
 
Paramedicii care s-au deplasat imediat la locuinta femeiii i-au gasit pe cei doi micuti albastri si inconstienti, in dormitor.
Decesul lui Zain a fost declarat la spital, iar surioara lui mai mica Faraal, a fost deconectata de la aparate miercuri, 21 iulie.
 
Mama a fost arestata si acuzata de omor deosebit de grav.
 
Iata dialogul purtat de Saiqa Akhter cu operatorul de la 911:
 
Saiqa Akhter: “Mi-am omorat cei doi copii
Operator: “De ce ai facut asta?
Saiqa Akhter: “Erau amandoi autisti. N-am vrut copii bolnavi
Operator: “Amandoi sunt autisti?
Saiqa Akhter:”Nu vreau… Vreau copii normal… Prima data am incercat sa le dau solutie pentru curatat baia. Le-am pus-o la gura, dar n-au inghitit. Asa ca... era un cablu acolo si l-am strans in jurul gaturilor lor… apoi nu au mai fost…
Operator: “Ce faci acum?”
Saiqa Akhter: “Ma spal pe maini. Imi miros prea tare a solutie pentru baie”.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu