marime text:

Daca scumpirea tigarilor nu te convinge sa te lasi de fumat, acest clip sigur o va face! VIDEO

Cativa medici au reusit sa “preleveze” doua perechi de plamani pentru un experiment socant. Plamanii de la un om sanatos si plamanii unui tabagic. Iata ce se intampla in momentul in care un fumator vrea sa respire.
Daca scumpirea tigarilor nu te convinge sa te lasi de fumat, acest clip sigur o va face! VIDEO

Comentariile de pe imagini explica faptul ca portiunile innegrite si care nu se mai misca in momentul in care intra aer in plamani, sunt pierdute definitiv. Practic, capacitatea pulmonara a unui fumator se reduce in functie de cat de multe tigari fumeaza respectiva persoana.

Lesdebiles.com

Voilà pourquoi il ne faut pas fumer - Video drole

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariuLucius (2012-07-02 01:51:59)
Bine ma daca e sa mori din fumu de tigara mori, daca nu fumez tot ma pot inbolnavi la plamani din cauza altor poluanti, adica daca nu mai fumez e gata, aer sanatos in plamani nu ma mai duc la munte, respir frumos, ptu bag ****-n dumnezau vostru, is si eu la medicina, dar aia is plamani cancerigeni ce ii aveti si prezenta, adica aia au fost luat de la unu care a murit de cancer, voi ce-mi aratati ca asa am si eu plamanii? Cand mor de ei da dar acuma functioneaza, ce **** me ca tot suntem datori cu o morte? Daca mor din tigari ce ziceti? Bah asta mai traia daca nu fuma, da o zi si ma lovea trenu sau alt prost cu o masina care calca din panica pe acceleratie, laso-n *****, Fumati ma cat aveti nu dati inapoi, Fumati ca o viata aveti. Bah pe mine inca ma enerveaza un lucru, ma duc la popa ma spovidesc si imi pune intrebare" Ai fumat? Tu ca prostu zici da, da ce are pana la urma tigara cu Dumnezau, na-i impartit-o cu el sau care e treaba? Pe bune, ce pacat e daca fumezi? Eu cred in Dumnezeu dar tigara ce are cu el? Bah pana la urma faceti tot ce e posibil, fumati, beti distrativa dar nu fiti Atei, adica sa nu credeti in Dumnezeu, ala e cel mai mare pacat, in rest faceti orice inafara de Ateu si Crima..... Pls care e cu mine sa scrie la sf de comentariu.....Lucius....
raspunde »
me (2012-03-07 05:46:34)
@vio, dar dar aerul combinat cu tutunul e mai daunator decat aerul simplu..asa poluat cum e el. Insa acum depinde de organismul fiecaruia...Lasandu-te de fumat rezolvi si partea financiara :)
raspunde »
samibuf (2011-12-03 18:59:02)
Florin (2011-08-11 22:54:39)Sa mori u Florine ca a fumat Dumnezeu daca u vrei sa mori trageti **** un glot in cap de retardat ce esti faci repede pe deste[tu
raspunde »
dany (2011-10-18 01:00:42)
Ce plamani a avut persoana din stanga zici k sant scrumiere))))))))))))))))))))))).
raspunde »
dany (2011-10-18 00:52:01)
Numai un redus mintal dupa ce a vazut filmuletu asta poate spune k tigarile nu ai fac rau))))))))))))))))).Din partea mea fumatorilor puteti sa fumati si 10 pachete pe zi.
raspunde »
cosmin (2011-09-03 18:36:11)
Marius eu fumez de 2-3 ani nu e asa mult... dar cand am zis ca nu mai fumez n-am mai fumat si gata...:) chiar daca simt nevoia sa fumez si mai ales ca prietenii mei is fumatori... dar ma abtin destul....
raspunde »
la mine a mers (2011-08-31 10:53:12)
deci io am 3 sapt aproape de cand nu mai ca mai aveam nevoie doar de fulmuletul vointa o sa ma mai apuc vreodata!
raspunde »
nuconteaza (2011-08-20 19:05:01)
pe mine ma lasat rece clipul asta:))) si eu puteam face experimentul asta si imi dadea rezultat final exact opusu adica plaman de nefumator sa aspire mai putin aer:)))ca fumator de 1 pachet/zii am capacitate pulmonara foarte a cu 6% mai mare decat a unui nefumator,pana si medicul a ramas uimit!!!
raspunde »
ana (2011-08-12 09:10:31)
nu stiu de unde le scoateti dar stiti ca totul este relativ da /! eu sunt nefumatoare dar nu sunt de acord cu ce faceti dvs !!! puneti niste chestii socante si oamenii care nu au idee chiar vor crede astfel de neadevaruri!!! pentru partea de soc felicitari10+ insa ptr adevar 10-
raspunde »
PlamanSinucigas (2011-08-12 01:16:41)
O ******** ... o mare ********! Asta-i pentru copii de gradinita , ca si aia baga pana ai gasesc dracii =) Fomeia de prezinta plamanii ca-n piata pe taraba, e o fumatoare inraita, o cunosc !!!!
raspunde »