marime text:

Cum a vrut sa scape nepedepsit un tata care si-a VIOLAT si UCIS fiica!

Barbatul de 45 de ani si-a violat fiica de 17 ani, iar apoi a injunghiat-o de 15 ori si i-a aruncat cadavrul intr-un tomberon. A negat vehement care ar fi comis fapta, iar cand sperma lui a fost gasita in vaginul fetei, tatal criminal a avut o replica uluitoare...
Cum a vrut sa scape nepedepsit un tata care si-a VIOLAT si UCIS fiica!

"I-am dat o sticla cu sperma mea, pentru ca ea voia sa ramana insarcinata", le-a spus americanul Rodney J. McIntyre anchetatorilor. Insa cercetarile au aratat altceva.

Ebony Franklin urma sa-si petreaca week-end-ul cu tatal sau, de care mama este despartita de mai multa vreme. Dupa crima, barbatul a folosit telefonul fetei si a trimis mai multe sms-uri, ca si cum ar fi fost din partea ei, incercad astfel sa o trimita pe mama pe o pista falsa.

Numai ca in timpul anchetei s-a aflat ca tatal a fost suspectat de mai multe ori ca si-ar fi agresat sexual fiica. In final, el a recunoscut toate faptele, pe care n-a reusit sa si le explice in niciun fel.

Rodney J. McIntyre a fost arestat saptamana aceasta, iar procesul in care va fi judecat pentru omor calificat va incepe in luna iulie.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu