marime text:

Cu viteza maxima, pe contrasens/ VEZI VIDEO

Din prostie sau inconstienta, o soferita din Polonia a vrut sa-si scurteze drumul spre destinatie si a ales sa conduca pe autostrada, dar pe contrasens. A apasat puternic pe pedala si cativa kilometri a reusit sa se strecoare printre masinile care rulau pe sensul lor.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Imaginile surprinse de un cameraman amator, aflat intr-o masina care mergea in aceeasi directie cu soferita, dar pe sensul corect, parca ar fi ilustrarea bancului in care la radio se anunta ca un sofer tampit ruleaza pe contrasens cu viteza, iar soferul in cauza replica: “Numai unul? Sunt sute de tampiti”.
 
Soferita, care se afla la volanul unui Volvo, a fost filmata pe autostrada A4 din Polonia. Cameramanul amator a constatat ca nu a depasit nici macar o clipa viteza legala. A condus pe contrasens cam trei kilometri, fara sa fie prinsa de politie, si a parasit autostrada la prima intersectie cu un drum secundar.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu