marime text:

Cu politia pe urme, un sofer beat a oprit la un fast food, ca sa-si comande un hamburger!

Mancarea fast food nu dauneaza grav doar sanatatii, ci si cazierului. Lovit de foame, un sofer beat a ignorat sirenele politiei care pornise pe urmele lui, in statul american New Mexico. Si, desi pare greu de crezut, a intrat cu masina la un restaurant fast food, ca sa comande un hamburger. Spre ghinionul lui, fiecare manevra care insemna nesocotirea semnelor de circulatie si sfidarea politistilor a fost filmata de camerele de securitate.
Cu politia pe urme, un sofer beat a oprit la un fast food, ca sa-si comande un hamburger!

Josweh Skaggs, in varsta de 27 de ani, parea ca are multe pe cap, cand s-a oprit sa comande un hamburger la un fast food. De fapt, chiar daduse de belea, avand in vedere girofarurile masinii de politie, oprite in spatele furgonetei lui.

Patronul restaurantului fast-food povesteste ca numeroasele lui camere de securitate l-au surprins pe tanar cum intra cu masina pe sens interzis, dimineata devreme.

Politistii spun ca tanarul era beat turta, a nesocotit toate regulile de circulatie, ba chiar a intrat printr-un loc nepermis la fast food - cu mintea incetosata de aburii alcoolului, dar manat de foame.

Camerele de supraveghere au surprins fiecare miscare a ghinionistului. Si nu e prima data cand politia primeste dovezile pe tava. In 2006, un individ care mergea pe patru carari a fost filmat cand se urca la volan. Patronul restaurantului a chemat politia si respectivul a fost arestat pe loc.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu