marime text:

CRUZIME INIMAGINABILA! Caine impuscat in cap, legat si ingropat de viu/ VIDEO SOCANT

Este cel mai grav caz de cruzime impotriva animalelor de care ai auzit vreodata. Insa, in mod miraculos, cainele a supravietuit celui mai dur tratament care i se putea aplica.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Cainele, ingropat pana la nas, care dadea semne slabe de viata, a fost descoperit langa orasul Birzebbuga, din Malta, de catre angajati ai Politiei Animalelor, care anchetau un cu totul alt caz.

Imaginea terifianta a iesit la lumina abia atunci cand au dezgropat cainele... Avea botul si picioarele legate cu sarma si numeroase rani provocate de o pusca cu alice. Ulterior, veterinarii care l-au ingrijit au constatat ca animalul avea nu mai putin de 40 de alice in cap.

Viata lui a fost salvata, iar acum este in convalescenta intr-o clinica veterinara.

Cazul a starnit atata indignare in Malta, incat oamenii cer inasprirea pedepselor pentru cruzime impotriva animalelor. Daca va fi gasita persoana care i-a provocat imensa suferinta lui Star - asa cum a fost botezat cainele - va plati cu un an de inchisoare, sau amenda de maxim 46.500 de euro, insa mii de oameni considera ca ar fi un tratament mult prea bland.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Articole pe acelasi subiect
Scrie un comentariu