marime text:

Criminalul in serie care se credea urmasul lui Adolf Hitler a fost executat! Inainte de a fi nazist a fost... femeie

Frank Spisak a impuscat mortal trei persoane de culoare in campusul Universitatii de Stat din Cleveland in 1982 si a fost executat dupa ce si-a petrecut 27 de ani in temnita.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Spisak, care avea 59 de ani, a fost un simpatizant la nazismului si a declarat in nenumarate randuri ca este adevaratul urmas al lui Adolf Hitler si ca era in razboi pentru salvarea rasei ariene.

Asa si-a motivat si cele trei crime. A deschis focul asupra unui grup de cetateni de culoare, iar trei, doi angajati ai universitatii si un student, au fost ucisi.

Pe timpul procesului in urma caruia a fost condamnat la moarte, Frank Spisak a facut circ in sala de judecata; si-a lasat mustata asa cum avea Adolf Hitler si a imbracat haine asemanatoare celor pe care le purta acesta. A salutat de fiecare data completul de judecata cu "Heil Hitler".

In perioada in care a stat inchis a invatat germana si ultima declaratie inainte de executie a facut-o in aceasta limba.

In toti acesti ani avocatii sai au sustinut ca Spisak era bolnav psihic si au spus ca inainte de a fi Adolf Hitler s-a dat drept femeie.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu