marime text:

Crima unui PERVERS: i-a taiat vecinei gatul si sanii si i-a indesat in mana parul altei femei

Un pervers de 39 de ani, cu un fetis pentru parul femeilor, si-a omorat una dintre vecine intr-un mod greu de inchipuit, care iti ingheata sangele in vine.
Crima unui PERVERS: i-a taiat vecinei gatul si sanii si i-a indesat in mana parul altei femei

Danilo Restivo, cetatean italian, stabilit in Marea Britanie, a admis ca este atras de parul femeilor si le taie podoaba capilara doamnelor care circula cu mijloace de transport in comun.

Se pare ca la vecina lui, Heather Barnett, de 48 de ani, mama a doi copii, a fost atras si de gat si nu numai... Femeia a fost gasita in baia apartamentului cu gatul taiat. De asemenea, Danilo Restivo i-a taiat si sanii si i-a ciopartit cadavrul. In final, el i-a indesat in mana parul altei femei.

Anchetatorii acestui caz au fost socati sa constate ca in 1993 o crima identica a fost comisa in Italia, la vremea aceea criminalul locuind in tara lui natala. Nu se stie inca daca el este autorul acestei crime, sau a fost inspirat de ea.

Danilo Restivo este acuzat de omor deosebit de grav, risca inchisoare pe viata, dar el neaga ca ar fi savarsit crima, desi toate probele sunt impotriva lui.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu