marime text:

Crima ORIBILA! Si-a macelarit sotia cu 100 de lovituri de cutit, pentru ca nu juca bine carti

Un britanic si-a ucis intr-un mod groaznic sotia pentru un motiv absolut stupid: femeia nu stia sa joace carti la fel de bine ca si el. A fost injunghiata de peste 100 de ori in gat, cap si torace, iar cadavrul ei a fost gasit dupa trei zile, intr-o balta de sange, in sufrageria casei cuplului din Lancashire.
Crima ORIBILA! Si-a macelarit sotia cu 100 de lovituri de cutit, pentru ca nu juca bine carti
Stephen Green, de 52 de ani, somer, avea doua mari pasiuni: bautura si jocul de carti. Si el, si sotia lui erau membri infocati ai clubului de bridge din regiune. Deseori o provoca pe sotia lui, Carole, de 57 de ani, la partide de bridge si se infuria pentru ca ea nu era un partener de joc pe masura lui.
 
Dar ultima partida s-a incheiat foarte prost. Stephen s-a suparat foarte tare pentru ca sotia lui juca mai prost decat el. S-au luat la cearta, iar el a pus la un moment dat mana pe cutit.  A injunghiat-o de peste 100 de ori. Procurorul a spus ca Stephen Green a continuat sa-si casapeasca sotia chiar si dupa ce aceasta murise.
 
Barbatul a plecat de acasa dupa ce si-a ucis sotia, iar cunostintele celor doi au inceput sa se ingrijoreze dupa ce au constatat ca niciunul din ei nu raspundea la telefon. Au anuntat politia, iar un echipaj a fortat usa locuintei si au descoperit spectacolul macabru.
 
Stephen Green nu si-a recunoscut crima in prima faza, dar pana la urma, in fata probelor incontestabile, a pledat vinovat. Procesul lui este in plina desfasurare.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu