marime text:

Crima la Zoo - au "lichidat" elefantul!

Suparare mare la Kiev unde singurul elefant al gradinii zoologice a murit sub ochii ingroziti ai vizitatorilor. "A fost otravit" tipa directorul de la Zoo.
Crima la Zoo - au lichidat elefantul!

Moartea singurului elefant din gradina zoologica din Kiev ar fi putut fi provocata de otrava, un procuror din capitala Ucrainei anuntand deschiderea unei investigatii privind imprejurarile care au condus la decesul animalului.

"In urma solicitarii directorului de la gradina zoologica, procurorul de la Kiev a inceput investigatiile privind circumstantele care au dus la moartea a elefantului", potrivit unui comunicat al Parchetului.

Boy, elefantul asiatic in varsta de 40 de ani, a murit luni dimineata sub ochii vizitatorilor. "Dintr-o data animalul a cazut si doua minute mai tarziu a murit", a declarat luni administratorul gradinii zoologice, subliniind faptul ca otravirea nu este exclusa. Marti seara, cotidianul "Kievskie Vedomosti" informa, citand un medic veterinar, ca autopsia a confirmat otravirea animalului.

"Boy a fost otravit, nu exista nicio indoiala. Ce otrava a fost folosita ? Va pot spune in cateva zile", a declarat Oleg Melnik, seful Facultatii veterinare.

La randul sau, directorul gradinii zoologice, Svitlana Berzina, citat de ziar, a aratat: "Conform rezultatelor preliminare ale autopsiei, s-a stabilit ca sangele (...) nu era coagulat, ceea ce poate fi semn al prezentei unei otravi".

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu