marime text:

UPDATE: Sange in Capitala - un tanar si-a injunghiat mortal iubita!

Drogurile legale au dus la o crima halucinanta petrecuta joi seara in cartierul Berceni din Capitala. Un tanar de 22 de ani si-a ucis iubita cu un an mai mica, dupa care a incercat sa se sinucida.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.La fel de grav este si faptul ca desi de cei doi au fost auziti de tot blocul tipand, niciun vecin nu a intervenit. Tanarul a ajuns in stare foarte grava la spitalul Bagdasar.

De vina pentru aceasta nenorocire ar fi substantele cumparate de la "magazinele de vise", pe care cei doi le-ar fi consumat in ultimele luni, dupa cum sustin prietenii lor. Mai mult, se pare ca in momentul izbucnirii scandalului cei doi erau intr-o stare euforica, provocata de aceste substante.

Fata de 21 de ani a fost ucisa de prietenul ei in apartamentul parintilor, care nu erau acasa in acel moment. Unul dintre ei a descoperit nenorocirea cand s-a intors.

Politistii spun ca scandalul dintre cei doi ar fi pornit de la faptul ca parintii baiatului nu o acceptau pe tanara cu care petrecea foarte mult timp. De altfel, vecinii i-au auzit certandu-se in repetate randuri.

Potrivit medicilor, tanarul este in stare foarte grava. Cum a fost adus, el a intrat in sala de operatie. Daca va supravietui, el va fi cercetat pentru omor calificat.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu