marime text:

Compensatie URIASA: Cati bani crezi ca primeste femeia LOVITA IN CAP cu PENISUL de catre seful ei?

O tanara care inca nu a implinit 30 de ani a ajuns multimilioanara pentru ca a fost hartuita sexual mai bine de un an de seful ei. Ultima scena a fost cea care a pus capac si a determinat-o pe femeie sa se adreseze justitiei...
Compensatie URIASA: Cati bani crezi ca primeste femeia LOVITA IN CAP cu PENISUL de catre seful ei?

Ashley Alford, din St. Louis, angajata unui lant de magazine cunoscut in Statele Unite, a trecut peste remarcile cu tenta sexuala ale sefului ei si chiar peste faptul ca i-a conditionat promovarea de favoruri sexuale. Numai ca intr-o zi seful ei a incoltit-o intr-o magazie, i-a dat jos fortat tricoul, a trantit-o la podea si a inceput sa se masturbeze deasupra ei, lovind-o cu penisul peste fata.

Juriul a decis ca femeia sa fie despagubita cu 95 de milioane de dolari pentru umilintentele la care a fost supusa, suma care urmeaza sa fie platita de firma a carei angajata a fost pana la acel incident. Suma a fost stabilita dupa ce s-a stabilit ca anul trecut lantul de magazine a avut un profit de 118 milioane de dolari.

Desi in urma taxelor si impozitelor femeia va ramane doar cu aproximativ jumatate din suma stabilita, este totusi cea mai mare compensatie primita in urma unui proces de acest fel.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu