marime text:

"Cineva o sa-mi manance pasarica sau o sa va tai gaturile!" - FAZA ANULUI!

Asa a vrut Melissa Williams sa convinga doi barbati s-o “iubeasca”. Si in acest timp agita in aer un cutit de bucatarie…
Cineva o sa-mi manance pasarica sau o sa va tai gaturile! - FAZA ANULUI!
Noroc ca politia a sosit la timp, a arestat-o pe Melissa si i-a salvat pe cei doi barbati.

Mellisa Williams, de 41 de ani, din West Virginia, si-a cam pierdut farmecul si se pare ca nici macar cu forta nu poate convinge un barbat sa faca sex cu ea. Chiar si sotul ei, care a jurat sa-i fie alaturi la bine si la greu, s-a saturat de ea si a parasit-o. A plecat de acasa si s-a mutat in apropiere.
 
In una din serile trecute, dupa ce a baut bine de una singura, Melissei i s-a facut chef de dragoste. S-a gandit sa apeleze la fostul sot, Danny Williams, si i-a batut la usa. Credea ca a dat norocul peste ea cand a vazut ca acesta avea si un musafir...
 
Le-a cerut ambilor sa se culce cu ea, dar cum nu pareau tocmai apti, fiind si ei bauti, Melissa le-a cerut sa-i faca sex oral.
 
In acelasi timp a inceput sa se dezbrace. Fostul sot a refuzat oferta, dar musafirul, Adam Watson, a acceptat-o. Dar cand s-a apropiat cu gura de zona ei genitala s-a razgandit, ceea ce a scos-o din minti pe femeie.
 
Ulterior, Watson a spus ca mirosul raspandit de vaginul ei era insuportabil si din acest motiv nu a putut sa mearga mai departe.
 
Scoasa din sarite, Melissa a pus mana pe un cutit de bucatarie si a inceput sa-i ameninte pe cei doi barbati ca le taie gaturile daca macar unul din ei nu-i face sex oral.
 
Noroc ca scandalul a fost auzit de vecini si unul din ei a sunat la politie.
 
Femeia a fost arestata pentru scandal si amenintare cu o arma mortala.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu