marime text:

Charlie Sheen isi da sefii in judecata - vrea SUTE de milioane de dolari!

Charlie Sheen nu se da batut si, de data aceasta, incearca sa foloseasca presa pentru a-si reabilita imaginea serios patata in urma scandalurilor cu droguri, alcool si prostituate. Dupa ce a fost concediat pentru ca si-a injurat seful, numindu-l "un sarlatan prostanac", actorul declara sus si tare ca el este cel discriminat.
Charlie Sheen isi da sefii in judecata - vrea SUTE de milioane de dolari!

Dupa ce a aratat un test antidrog negativ, in direct, la un post de televiziune, starul a adaugat ca a avut nevoie de numai 4 ore ca sa se vindece de depedenta de alcool si droguri. Charlie Sheen nu s-a oprit insa aici, ci a continuat cu o tirada de acuze impotriva sefilor sai, de la televiziunea CBS.

Actorul vrea 320 de milioane de dolari despagubire de la ei, deoarece au anulat productia serialului "Doi barbati si jumatate", si, spune el, i-au provocat astfel... "suferinte psihice".

Intr-un interviu acordat jurnalistei Andrea Canning, de la ABC News, Sheen a oferit si o explicatie pentru comportamentul sau. Sheen a spus ca e mandru de petrecerile salbatice pe care le-a organizat si ca "le-am dezvaluit oamenilor niste momente magice, ceva ce nu ar fi vazut cu siguranta de-a lungul vietii lor plictisitoare. Eu le-am oferit asta."

Starul nu pare deloc ingrijorat nici de felul in care il vor privi copiii lui mai tarziu.

Charlie Sheen a mai spus ca va reveni pe micile ecrane doar daca va primi trei milioane de dolari pe episod. O suma considerabila, tinand cont ca, la 1,8 milioane de dolari pentru un episod, cat a luat pana acum, este deja cel mai bine platit actor de televiziune din America.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu