marime text:

CEL MAI NEBUN VIDEO DE CRACIUN! Mosul e beat mort, iar in portbagaj are un cadavru!

"Mosule ce beat esti!", i-ar fi putut spune politistii britanici, soferului pe care l-au oprit pentru ca nu era in stare sa mentina traiectoria masinii, din care zburau cadouri frumos ambalate. Barbatul de la volan era imbracat cu un costum alb-rosu, un fes la fel si nu-i lipsea nici barba alba.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Odata iesit din masina, "Mos Craciun" incepe sa se dea in spectacol: incearca sa-l mituiasca pe agent cu un cadou, iar apoi isi face nevoile chiar langa masina. "Ai fost un baiat obraznic! Vino si stai la mine pe genunchi", il invita el pe omul legii.

Surpriza cea mare a venit insa din portbagaj, unde se afla cadavrul unui ren botezat Rudolph. "Nu se simte prea bine", s-a scuzat "Mos Craciun".

Daca vi se pare ca totul e prea frumos ca sa fie adevarat, mai ales ca data filmarii este 25 decembrie sau sunteti tentati sa strigati "Fake!", aflati ca totul nu este decat o farsa! Destul de reusita, nu? :)

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu