marime text:

Cel mai DUR protest impotriva PREOTILOR PEDOFILI! VIDEO INCREDIBIL

Cazurile tot mai dese de copii abuzati de preotii catolici l-au determinat pe un tanar din Polonia sa puna in practica un protest realmente socant.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Imbracat in haina preoteasca si avand o papusa legata de el, intr-un mod ce sugera sexul oral, tanarul s-a plimbat pe strazi, impartind "binecuvantari" in stanga si-n dreapta. Unii trecatori s-au amuzat, altii l-au felicitat, insa nimeni nu a ramas indiferent.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariuceZAR (2011-12-06 15:48:07)
Buna ziua la toata lumea ... calmati-va nitel pe aici ca va plesnessc venele si alea slabe ... lesinati daca va inervati asa pe internet ..calm.. calm ... Credinciosi . in zilele acestea .. Toata stima . ca mai cred in ceva .. reusesc cumva .. Eu ma chinui cu greu :)) Doamne ajuta .. etc..Corect spus de acea persoana care zice retardata e masa.... "danz" si are dreptate ... Parinti sunt vinovati de prostii crescuti .. aici sunt ferm convins ...Legat de preoti CEa mai mare hotie si inselatorie . se afla in cadru bisericilor .. o intrebare am si io Cate acte caritabile sa auzit sa vina din partea bisericii .. cand sa auzit ca x/y biserica face ceva pt. enoriasi /credinciosi sai .... toti banii adunati . de ce nu se face o data la 10 ani ,macar ceva pt credinciosi sau omeni cu adevarat saraci .. ..se face pt ei . cladiri masinii ,, o viata buna . in rest muriti cu toti . ca va ajuta biserica pt o suma modesta . sa va puna unde va este locul ...Sub nici o forma nu sunt prea credincios din punctul acesta de vedere ..posibil sa ma rog eu mai mult decat eii.. si nu am nevoie de o biserika pt lucrul acesta .. Japca in numele domnului Amin ...
raspunde »
pt danz (2011-06-05 22:06:02)
retardata e **** si tot neamu tau ****** gura matii de pocait spurcat cum rasa matii poti ma sa spui ca numai retardatii sunt credinciosi? tuti gtm de sclav
raspunde »
danz (2011-06-05 16:55:35)
Numai retardatii sunt credinciosi...
raspunde »
nume (2011-06-05 12:16:30)
Dereglat mintal;) . La ce ii foloseste sa isi demonstreze astfel frustrarile sexuale ?:)
raspunde »
III (2011-06-04 20:16:58)
Sa`mi bag p**a in Papa si in toti cei care merg sa se inchine acestor monstrii!!! Cum sa crezi cand ei cand scopul lor sunt banii si puterea...cum sa crezi in Papa si`n Vatican?
raspunde »
Luminita (2011-06-04 18:04:31)
BRAVO LUI!!!Mi-ar place sa fie mai multe proteste impotriva acestor monstrii
raspunde »
x (2011-06-04 15:43:25)
"frumos" era sa puneti o subtitrare, pt aintelege si noi mesajul acelui tinar care "protesteaza". si cred ca filmuletul a fost oprit inainte de final, ptca inca nu am vazut nici "DURUL" nici "INCREDIBILUL"
raspunde »