marime text:

Cea mai varstnica victima a atentatului de la Moscova, un barbat de 87 de ani, este din Republica Moldova

Un barbat originar din Republica Moldova, Nicolae Iurascu, in varsta de 87 de ani, a murit in atentatul comis luni la aeroportul Domodedovo din Moscova, in timp ce isi astepta fiul din Canada.
Cea mai varstnica victima a atentatului de la Moscova, un barbat de 87 de ani, este din Republica Moldova
Barbatul s-a nascut in satul Gotesti, raionul Cantemir, din Republica Moldova. El a plecat din sat cand avea 16 ani. Nicolae Iurascu se afla in Rusia de peste 70 de ani si avea cetatenie rusa.
 
El este cea mai varstnica victima a atentatului de pe aeroportul Domodedovo.
 
Nicolae Iurascu, impreuna cu ginerele sau si cu un nepot, s-au dus luni la aeroportul Domodedovo sa-si astepte fiul care venea din Canada. Nu-l vazuse demult si astepta cu nerabdare ca avionul sa aterizeze. Se afla in primele randuri, in zona de asteptare.
 
Fiul sau, Alexei, a ajuns, dar nu a gasit pe nimeni, desi vorbisera anterior la telefon si stabilisera sa se intalneasca la aeroport. Vazand ca nu-l asteapta nimeni, a sunat acasa si a aflat ca tatal sau era la aeroport.
 
Mai tarziu a fost informat ca tatal, cumnatul si nepotul sau au fost ucisi de explozie. Ei se aflau foarte aproape de locul in care s-a produs deflagratia si au murit pe loc.
 
Atentatul sinucigas, comis luni in zona de sosiri internationale de pe aeroportul Domodedovo, a provocat moartea a 35 de persoane si ranirea a peste 100.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu