marime text:

Cea mai tare poveste cu romani in America - luati pe sus de trupe SWAT pentru ca injunghiau porcul de Ignat!

In orasul lui Al Capone, romanii au reusit sa schimbe Masacrul de Sfantul Valentin cu Masacrul de Ignat. Tipete puternice si sange peste tot - aceasta este imaginea care i-a socat pana si pe cei din trupele SWAT.
Cea mai tare poveste cu romani in America - luati pe sus de trupe SWAT pentru ca injunghiau porcul de Ignat!

Craciunul nu va mai fi niciodata la fel pentru o comunitate din romani din Chicago, pentru care traditiile de-acasa au insemnat o sperietura grozava. S-a intamplat acum un an de zile, pe 20 Decembrie - de Ignat. Romanii au iesit cu porcul in curtea casei unde au trecut la treaba ca acasa.

Nu s-au gandit insa ca vecinii lor n-au mai auzit asemenea tipete de pe vremea Prohibitiei, cand Al Capone si ai sai dominau strazile. Alertati de zgomote, acestia au sunat la politie, de unde au venit in mare viteza trupele speciale.

Membrii SWAT au fost ingroziti cand au gasit o baie de sange in curtea romanilor. Unul dintre ei injunghia porcul, altul colecta sangele intr-un lighean, iar un al treilea parlea carnea cu o butelie si o lampa cu gaz. Scene care i-au dus pe politisti cu gandul la ucigasi in serie, nu la romani cu pofta de soric.

Luati pe sus si dusi la sectie sa dea declaratii, romanii au scapat doar cu ajutorul unui conational avocat. Acesta a pledat cauza lor, bazandu-se pe o lege ce acorda dreptul la libertate culturala in privinta ritualurilor traditionale. Romanii au scapat doar cu un avertisment si au intrat intr-o perioada de 2 ani de monitorizare.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariugabriela (2013-11-28 01:38:41)
Serios? Traditie? Asta este pt a mai satisface setea de sage a romanilor, Suntem pagani? Ce ******** de ritual este asta cu taiatul porcului bai oameni buni? Si cum din pacate psihopatii nu pot taia porcul decat o data pe an au inceput sa omoare maidanezi sa-si potoleasca setea de sange.Popor incult si de criminali
raspunde »
Bogdan (2012-10-11 23:01:16)
In tara lor oamenii sunt asa de incredere si uniti incat pentru un taiat de porc esti socotit ucigas in serie.
raspunde »
Andrei (2011-12-16 10:02:21)
Mama ce crima oribila dar americani nu consuma carne de porc?
raspunde »
Cristi (2011-08-24 07:58:03)
Ce miar fi placut sai vad paia ce fata au facut cand au vazut porcu injunghiat cea mai grava crima ar trb inchisi pa viata ptr cau taiat porcu nu le e rusine cum au putut sa faca asa cv =)) va dati seama ce crima au taiat porcu=]]
raspunde »
Alex (2011-05-30 00:31:52)
@ADI , cu tot respectul, sa-ti iau neamul in p*la de jegos. Prin faptul ca te crezi mare si tare si jignesti restul romanilor, dovedesti ca esti unul dintre acei romani de care sunt eu dezgustat. bravo. Nu mai generalizati.
raspunde »
petras (2011-05-26 17:06:14)
Frumos din partea romanilor ca isi respecta traditia"dar in acelasi timp sa-l injunghii sa-i colectezi sangele si sa-l si parlesti cred ca ia dat pe spate membriiSWAT
raspunde »
ionutandrei (2011-02-09 13:51:22)
Suntem mai civilizati din moment ce nu ne ducem in tara altuia sa ai furam resursele
raspunde »
Mishu (2011-01-19 01:07:49)
De ce noi, romanii suntem porniti sa judecam pe altii, sa comparam, sa ne dam dreptate, etc? Nu stiu daca asta ne este necesar vreunuia dintre noi. Comportamentul acesta nu va scoate nimic bun, daca nu tragem invatatura care se cuvine, daca nu schimbam ceva in atitudinea noastra. Aici este secretul unei natiuni: ATITUDINEA. Evenimentul cu echipa SWAT la Chicago in curtea romanilor are importanta lui ca subiect de comportament intr-o societate civilizata (spunem noi, ceva mai civilizata decat cea de unde romanii vin) a unei comunitati minoritare care are datoria de a respecta pe cei din jur si pe ea insasi, si care s-a instalat in SUA angajandu-se sa respecte legile acestei tari. Toata lumea stie si poate discerne cine a fost in eroare acolo. Numai ca nimic din astea nu conteaza, cum am mai spus. Conteaza ce vom face noi, romanii, ca sa ne schimbam atitudinea ca indivizi, ca popor. NICIODATA NU E PREA TARZIU !
raspunde »
Maria-Ana (2011-01-18 02:21:23)
NU MI-AM INCHIPUIT VREODATA CA ROMANII (DE PRETUTINDENI) SE POT AGATA DE UN SUBIECT CA ACESTA SI SA SCOATA PERLE PE CARE NICI NU TI LE-AI IMAGINA CA LE POATE DEBITA ! SARMAN NEAM DE ROMANI PIERDUTI....PACAT DE MARTIRII NEAMULUI CARE SI-AU SACRIFICAT VIATA SI TOT CE AVEAU MAI SFANT CA NOI ASTAZI SA FIM AICI, IN ACEST MOMENT PREZENT! CAT DESPRE CE S-A PETRECUT ACOLO, IN CHICAGO, SA SPUNEM CA A FOST ''RAZBUNAREA PORCULUI''. Sa revenim: CREDINTA CRESTINA IMPLICA SI RESPECTAREA UNOR TRADITII, DAR NUMAI INTR-UN CONTEXT CRESTIN. CE CONTEZT CRESTIN SPUNE CA POTI SA DEVII EGOIST SI SA-TI FACI PE PLAC FARA SA TII CONT DE CEI DIN JUR, FARA SA TE INTREBI DACA-I DERANJEZI, SAU DACA-I SMINTESTI, DACA-I PROVOCI SAU DACA-I DENIGREZI PRIN GESTURILE TALE? CE-AR FI DACA NE-AM UITA NOI UN PIC IN CURTEA NOASTRA (FIECARE SA SE UITE IN SUFLETUL LUI) SI NU NE-AM MAI LAUDA CU NICIUNELE? e TATA DE GREU SA-TI VEZI DE TREABA TA? SA FII CRESTIN INSEAMNA SA CREZI IN DUMNEZEU CU SMERENIE SI DRAGOSTE, SA CULTIVI VIRTUTILE CRESTINE INLAUNTRUL TAU, SA IUBESTI PE CEI CARE ITI FAC BINELE SAU RAUL, SA FII INTELEPT, RABDATOR, SA LUCREZI LUCRAREA LUI DUMNEZEU....SAMD MAI AVEM DE INVATAT SI MULTE DE FACUT CA SA FIM DEMNI DE JERTFA EROILOR NEAMULUI CARE NE VOR REPREZENTA LA JUDECATA DE APOI ! MEDITATI SI REACTIONATI CA ATARE. NICIODATA NU E PREA TARZIU !
raspunde »
traditia pisata pe ea (2010-12-30 14:56:05)
pt amatorii de sorici de porc taiat asa cum este traditia la noi ofer ****** gratis
raspunde »