marime text:

Ce faceau doi ospatari romani in Italia? Serveau vin cu droguri intr-un bar de homosexuali, apoi isi jefuiau clientii

O banda din care fac parte si doi romani, care a jefuit cel putin 50 de turisti la Roma, oferindu-le vin cu droguri intr-un bar pentru homosexuali, a fost anihilata de politisti, dupa moartea unui american.
Ce faceau doi ospatari romani in Italia? Serveau vin cu droguri intr-un bar de homosexuali, apoi isi jefuiau clientii
Politia suspecteaza ca americanul Kelly Cullen, in varsta de 56 de ani, care a fost gasit mort la 14 noiembrie in parcul Colle Oppio, din apropiere de Coloseum, a fost una dintre victimele bandei, care a vizat timp de mai multe luni strainii pe o strada din zona barului Coming Out.
 
"Primele teste au aratat ca americanul - care a fost gasit jefuit si partial imbracat - a murit in urma unui atac de cord, dar suspectam ca analizele sangelui vor arata ca a avut o reactie fatala la drogul pe care i l-a dat banda", a declarat Tiziana Lorenzo, un oficial din cadrul politiei.
 
Banda, din care fac parte doi romani si un egiptean, a inceput sa ofere vin cu benzodiazepina turistilor in aceasta vara, cand a crescut valul de atacuri homofobe asupra clientilor barului Coming Out. Aproximativ 25 de americani au fost jefuiti, precum si britanici, spanioli, elvetieni si germani.
 
In timp ce victimele incepeau sa-si piarda cunostinta, banda le invita in parc si le fura bunurile de valoare. "Erau alesi in special straini pentru ca era mai probabil ca acestia sa aiba mai multi bani si sa paraseasca orasul fara sa raporteze furtul", a afirmat Lorenzo.
 
In urma unei informatii de la personalul barului, politisti sub acoperire au urmarit banda "la lucru" pe 16 noiembrie. Dupa un control de identitate, departe de bar, politistii le-au confiscat sticla cu vin, iar in urma testelor s-a dovedit ca aceasta continea drogul respectiv.
 
Membrii "bandei nu au suspectat nimic, iar doua nopti mai tarziu, au mers din nou la bar si i-am arestat in timp ce insoteau un barbat elvetian drogat in directia parcului", a conchis Lorenzo.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu