marime text:

Ce face un tata cand afla ca fiica lui minora are un iubit mai batran decat el? IL CASTREAZA!

Pedeapsa sangeroasa aplicata de un neamt, care si-a iesit din minti cand a aflat ca fiica lui de 17 ani are o relatie cu un barbat care i-ar fi putut fi cu usurinta bunic. Helmut Seifert (47 de ani) l-a castrat cu un cutit de paine pe iubitul fetei, Phillip Genscher (57 de ani), dupa ce initial ceruse ajutorul politistilor.
Ce face un tata cand afla ca fiica lui minora are un iubit mai batran decat el? IL CASTREAZA!

Cand oamenii legii i-au spus ca nu pot interveni in relatia fiicei lui cu barbatul de 57 de ani, omul a apelat la doi colegi de la fabrica unde lucra.

"Victima a fost obligata sa-si dea jos pantalonii si a fost castrata, cat inca era constienta. Testiculele taiate au fost luate de atacator", a precizat un purtator de cuvant al politiei.

Plin de sange si mai mult mort decat viu, Phillip Genscher a reusit totusi sa sune la ambulanta. Medicii i-au salvat viata, insa nu au avut cum sa-i redea si barbatia.

Helmut Seifert a pledat vinovat si va fi judecat pentru tentativa de crima, la inceputul anului urmator. N-a vrut insa sa dezvaluie cine sunt cei doi complici.

"Am primit un telefon de la o persoana necunoscuta, care mi-a spus ca fiica mea are o relatie cu un tip cu 40 de ani mai mare decat ea. Voi ati spuns ca nu-l puteti opri, asa ca am facut-o eu. Am considerat ca e datoria mea de tata", i-a lasat barbatul cu gura cascata pe politisti.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu