marime text:

Cazul romancei de 10 ani, care a nascut in Spania: suntem facuti "gunoaie" si "barbari"!

Ai nostri socheaza din nou Occidentul: o fetita de numai 10 ani a adus pe lume un copil, intr-un spital din Spania. Minora e romanca de etnie roma, iar cazul ei, fara precedent in Spania, a provocat o ploaie de reactii critice la adresa noastra.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.In timp ce autoritatile locale au deschis o ancheta sociala, pe blogurile iberice suntem numiti "barbari" si "gunoaie".

Medicii spitalului din Jerez au ramas muti de uimire, cand s-au trezit cu o gravida de 10 ani, gata sa nasca. A urmat pasul logic - alertarea politiei si a serviciilor sociale.

Intentia autoritatilor era sa verifice daca minora a ramas insarcinata in urma unor abuzuri sexuale suferite in mediul familial. S-a stabilit insa ca tatal copilului este si el minor.

Cazul a ajuns rapid in toata presa spaniola, desi autoritatile au interzis publicarea numelui fetei.

Un roman care locuieste in aceeasi cladire cu parintii mamei minore, le-a explicat junalistilor iberici ca fata e tiganca, nu romanca.

177 de minore din Spania au nascut in 2008, ultimul an din care exista statistici. Insa toate aveau peste 15 ani. La polul opus, daca se poate spune asa, este o fetita care a devenit mamica la doar 5 ani. S-a intamplat in Peru, dar in 1939.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu