marime text:

Cat costa sa-i omori pe sotul tau si pe amanta lui in Moldova?

Furioasa la culme ca a fost parasita de barbat pentru amanta, o moldoveanca de peste Prut a vrut sa-i vada pe amindoi morti. Asadar, a cautat un asasin platit. Politia a aflat insa si a trimis la intalnire un ofiter sub acoperire. Femeia a fost arestata cand ii oferea un avans din suma de 5.000 de euro promisa pentru dubla crima.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Convinsa ca vorbeste cu asasinul tocmit, femeia in varsta de 46 de ani i-a descris politistului sub acoperire planul casei dar si modul in care vrea sa fie executati sotul si amanta lui.

Pentru ambele crime, sotia inselata si orbita de dorinta razbunarii era gata sa plateasca 5000 de euro, cu un avans pe loc.

Acesta a fost momentul in care politistii au intrat in actiune.

Femeia este in arest. Risca intre 12 si 20 de ani inchisoare. Potrivit autoritatilor, lucra de 8 ani in Italia si a venit acasa pentru sarbatori. Cand a aflat ca sotul nu i-a fost fidel, s-a hotarat sa se razbune, inspirata probabil de actiunile mafiei din Peninsula.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu