marime text:

"Carnacior", cainele anarhist, e din nou in linia intai a protestelor din Grecia!

Dedicat pana la capat cauzei. Asa l-am putea descrie pe "Loukanikos" sau "Carnacior", un caine vagabond care se afla in linia intai a protestelor din Grecia. Potaia nu pare deloc speriata de bastoanele fortelor de ordine.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Iar saptamana aceasta, cand manifestantii au ocupat iarasi strazile din Atena, "Carnacior" a fost alaturi de ei.

Loukanikos, un caine vagabond care-si face veacul pe strazile din centrul Atenei, este dovada vie a proverbului "Cainele e cel mai bun prieten al omului. In cazul lui, omul este neaparat un protestatar furios pe deciziile luate de guvernul elen, de cand Grecia e ingenuncheata de criza economica.

Nelipsit de la manifestatii, catelul nu se sperie de pietre, gaze lacrimogene sau bastoane si e intotdeauna in prima linie a luptei. Tabara protestatarilor l-a adoptat imediat, transformandu-l in mascota.

Patrupedul este deja celebru: are o pagina de Twitter si una de Facebook si la fiecare protest, jurnalistii il cauta din priviri prin multime.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu