marime text:

Capii unei secte sataniste, care si-au abuzat sexual adeptii, la judecata

Doi tineri rusi, care au pus bazele unei secte care-l proslaveste pe Satan, au ajuns in fata instantei pentru ca i-au abuzat sexual pe adepti in timpul ritualurilor. Cei doi tineri au molestat chiar si fete minore.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Secta numita “Nobilis Ordo Diabolo” - “Nobilul Ordin al Diavolului” - a fost infiintata in anul 2003 si a actionat in Republica Moldova si Rusia Centrala. A fost organizata de un student la medicina, Aleksandr Kazakov, de 24 de ani, si a adunat de-a lungul anilor 75 de adepti, dupa cum au spus investigatorii.
 
Kazakov, care este principalul suspect in process, s-a folosit de farmecul lui personal pentru a atrage noi adepti. Acestia au fost recrutati din randul tinerilor iubitori de misticism, sau vizitatori ai site-urilor sataniste.
 
Fiecare adept trebuia sa semneze un “contract” prin care ii ceda “preotului” – adica Aleksandr Kazakov – dreptul asupra sufletului sau.
 
Sub indrumarea tanarului, membrii se adunau in secret, se imbracau in negru si participau la “ritualuri necurate”. Au facut orgii monstruoase, pe fondul consumului de alcool, unele durand zile in sir. Pentru femei, sexul cu preotul si cei mai apropiati ucenici ai sai a fost o cerinta obligatorie. Daca se impotriveau, erau violate. Satanistii nu au fost mai retinuti nici cand a fost vorba de minore.
 
Al doilea tanar judecat este Denis Danshin, de 23 de ani, al doilea in ierarhie dupa Aleksandr Kazakov.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu