marime text:

Calum Davenport, ex-West Ham United, catre sora lui: "esti o tarfa si o forma de cancer"

Calum Davenport, fostul fotbalist al echipei West Ham United, care si-a catalogat sora ca fiind o "tarfa" si o "forma de cancer", dupa care a strans-o de gat si a aruncat-o la pamant, a declarat ca intentia sa era de a-si apara tatal de furia acesteia.
Calum Davenport, ex-West Ham United, catre sora lui:  esti o tarfa si o forma de cancer
Calum Davenport, in varsta de 27 de ani, este acuzat ca ar fi lansat un atac furios asupra surorii sale Cara, dupa ce a ramas insarcinata pentru a doua oara cu un alt barbat. In timpul unei discutii in care o intreba pe Cara cum isi va putea sustine financiar cei doi copii, Calum i-a spus surorii sale ca este "o forma de cancer" inainte de a o apuca de gat si a o arunca la pamant. A lovit-o apoi de cinci sau sase ori in cap si a muscat-o de obraz.
 
Cara Davenport, in varsta de 28 de ani, care era insarcinata in sapte saptamani, a reusit sa scape si sa il alerteze pe prietenul sau, Worrell Whitehurst, care l-a pus la pamant pe Calum si l-a injunghiat in ambele picioare, ceea ce i-ar putea pune in pericol cariera de fotbalist.
 
Curtea a citit o transcriere a unei declaratii date de Calum Davenport politiei, in care spune ca a intervenit in momentul in care sora sa a inceput sa il loveasca pe tatal lor, Curtis. El a povestit politistilor ca a baut opt beri de-a lungul a sase ore, dupa ce a participat la un concurs de golf.
 
Dupa ce a petrecut o noapte, el a luat un taxi impreuna cu tatal sau si s-au indreptat spre casa surorii sale. El le-a mai spus politistilor ca a baut o cana de ceai inainte ca cearta sa izbucneasca. "Ea s-a dus la tatal meu si a inceput sa-l loveasca peste fata. De aceea m-am dus si am apucat-o de incheieturile mainilor. Am cazut amandoi si ne-am lovit la cap. Ea deja innebunise, iar eu mi-am pus capul peste capul ei si ne-am lovit in doua sau trei ocazii. Am vazut ca are vanatai pe fata si mi-am cerut scuze pentru asta", a adaugat Calum Davenport.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu