marime text:

Calai, nu parinti! Si-au tinut copilul intr-o cusca, pana cand a murit!

Dosar sinistru, pentru autoritatile din statul american Virginia. Politia a arestat un barbat, acuzat ca si-a tinut copiii inchisi in custi si i-a torturat fizic si psihic, pana cand unul dintre ei a murit.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Deocamdata, sotia lui este in libertate, dar procurorii sunt hotarati s-o aduca si pe ea in boxa acuzatilor.

La cei 29 de ani ai sai, Brian Scot Gore pare un barbat obisnuit. Asta pana cand procuroii au inceput sa enumere capetele de acuzare. Impreuna cu sotia sa, este invinuit ca si-a umplut casa de capcane, in care erau prinsi proprii lor copii. Cand unul dintre ei a murit in captivitate, a fost ingropat in curtea casei. 

Un al doilea copil, o fetita de 6 ani, a stat intr-o cusca un an intreg. Cand a fost salvata, nici nu mai putea merge si cantarea doar 8 kilograme.

De parca aceste orori nu erau de ajuns, sinistrul cuplu mai avea un bebelus de o luna si jumatate. Copilul a fost luat de serviciile sociale si e putin probabil ca parintii sai, daca ii putem numi asa, sa-l mai vada vreodata. In fata acestui caz ingrozitor, pana si oamenii legii au fost pe punctul de a ceda nervos.

Daca vor fi gasiti vinovati de crima si abuz fata de copii, sotii Gore risca inclusiv pedeapsa cu moartea, admisa inca in Virginia.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu