marime text:

Bunicul Parior se bate pentru castigurile sale chiar si cu hoti inarmati!

Povestea de curaj a zilei vine din Florida, acolo unde un batran de 74 de ani a fost jefuit de hoti atunci cand se intorcea de la cazinou. N-a stat pe ganduri si a plecat imediat in urmarirea lor pe autostrada!
Bunicul Parior se bate pentru castigurile sale chiar si cu hoti inarmati!

Statul american Florida si-a schimbat recent politica fata de pariuri, permitand mize mai mari. Asa se face ca un batran de 74 de ani a scos un pot de 4.000 de dolari intr-o singura seara petrecuta in cazinou. La intoarcere, a fost talharit in fata casei sale de doi hoti inarmati.

Batranul n-a stat insa prea mult la discutii, s-a urcat imediat in masina si a plecat in urmarirea hotilor, in timp ce sotia sa a ramas acasa sa sune la politie. "Urmarirea a fost senzationala, ei faceau dreapta, eu dupa ei. Ei faceau stanga, eu dupa ei. Cea mai mare greseala a lor a fost ca au intrat pe autostrada" spune Thomas Giglotti, barbatul folosind forta masinii sale, un Lincoln Navigator, pentru a-i baga cu forta intr-un sant pe hoti. Nu i-a mai urmarit si dupa, de teama sa nu fie impuscat.

Politistii au gasit probe importante, dar momentan nu au arestat pe nimeni in acest caz. "Chiar daca gestul lui Giglotti ne-a ajutat in acest caz, nu recomandam nimanui sa-si riste viata pentru o paguba materiala" a spus purtatorul de cuvant al politiei locale.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu