marime text:

Bulgarii sunt chiar mai disperati decat noi! Isi vand copiii inainte de a se naste

Politia bulgara a anihilat o retea de trafic de bebelusi spre Grecia, a anuntat marti Ministerul de Interne, citat de AFP.
Bulgarii sunt chiar mai disperati decat noi! Isi vand copiii inainte de a se naste
Sase femei insarcinate din regiunea Sliven au fost duse in Grecia pentru a naste, potrivit comunicatului. Copilul era apoi recunoscut de un tata fictiv grec, pentru a ocoli procedurile de adoptie internationala.
 
Membrii gruparii primeau cate 5.000 de euro pentru un copil, in timp ce mamele primeau doar 250 de euro.
 
Politia l-a arestat pe liderul gruparii, un barbat in varsta de 35 de ani, deja condamnat pentru trafic de persoane, precum si doi dintre colaboratorii sai. Un mandat de arestare european a fost emis pe numele altor doi membri ai bandei, care locuiesc in Grecia.
 
Cazuri de trafic de bebelusi, proveniti din familii de romi bulgari, care traiesc in saracie, in special in regiunea Sliven, sunt descoperite frecvent in Grecia.
 
Unsprezece cazuri de trafic de nou-nascuti romi din regiunea Pestera, din sudul Bulgariei, au fost descoperite in 2005 in Franta.
 
Trei bulgari, intre care doi avocati, au fost arestati in iunie 2009, pentru ca au vandut 16 copii intr-un an, dintre care 13 in Grecia si trei in Bulgaria.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu