marime text:

Boschetari batuti salbatic de fete sexy, in filme postate pe un site erotic! VEZI VIDEO

Mai multi oameni fara adapost au fost victime ale unor abuzuri incredibile pentru cativa banuti. Au fost batuti si umiliti de fete pe jumatate dezbracate pana au lesinat, iar filmele au fost postate pe un site cu continut erotic.
Boschetari batuti salbatic de fete sexy, in filme postate pe un site erotic! VEZI VIDEO

Boschetarii din orasul St. Petersburg, Florida, a inceput sa arate la un moment dat din ce in ce mai jalnic; aveau ochii vineti, fetele umflate de lovituri si in scurt timp povestea lor a ajuns la urechile unui avocat. Acesta a aflat de la oamenii strazii ca au fost racolati de proprietarul site-ului Shefights.net pentru realizarea unor filmulete.

Pentru batai salbatice care durau 12 minute, in urma carora acesti oameni sufereau saptamani in sir, erau platiti cu sume cuprinse intre 20 si 50 de dolari. In schimb, proprietarul site-ului castiga cu filmele zeci de mii de dolari.

Avocatul le-a spus acestor oameni ca sunt victime ale unui abuz si doi dintre ei au decis sa actioneze site-ul in judecata si sa obtina despagubiri.

Proprietarul site-ului, Jeff Williams, se apara si spune ca acesti oameni s-au lasat batuti de buna voie si ca pe unii nu i-a deranjat prea tare din moment ce au revenit de cateva ori pentru filmari.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Galerie foto
Scrie un comentariu