marime text:

BESTIE - si-a ucis nepoata de 12 ani ca-n filmele de GROAZA, inducandu-i maximul de durere

Un pervers obsedat de filme de groaza a cautat pe internet instructiuni pentru cea mai cumplita crima; a invatat cum sa-i provoace victimei cele mai crunte dureri, cum sa o tina in viata cat mai mult, pentru a-i prelungi suferinta, apoi a pus in practica cunostintele pe nepoata lui de 12 ani.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.John Maden, de 38 de ani, care si-a violat, torturat si ucis nepoata de 12 ani, a fost condamnat luni la inchisoare pe viata, fara posibilitatea de a fi eliberat conditionat. Anchetatorii nu au mai auzit niciodata de o crima atat de oribila.
 
Maden a chemat-o la el acasa pe Tia Rigg, fiica surorii sale, cu rugamintea de a-i supraveghea cainele. Dar bestia si-a drogat propria nepoata, a violat-o si supus-o la perversiuni, iar in acest timp a injunghiat-o de mai multe ori cu cutitul in stomac si a stragulat-o cu o coarda de chitara.
 
Dupa ce a ucis-o, John Maden a sunat la politie cu foarte mult calm si a spus: “Tocmai am omorat-o”.
 
Politistii au gasit-o pe Tia intr-un dormitor; era complet dezbracata, cu mainile legate la spate, cu coarda de chitara stransa in jurul gatului. In casa au fost gasite filme cu crime, violuri, pornografie infantila si violenta sexuala extrema. Maden a marturisit in instanta ca avea fantezii cu violuri si crime.   

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu