marime text:

BESTIE, nu mama! Si-a infometat copilul pana l-a ucis – la 4 ani cantarea mai putin decat la un an

O femeie din sudul statului Indiana risca ani grei de inchisoare, anchetatorii stabilind ca si-a infometat copilul de 4 ani pana acesta a murit. Cantarea doar 4 kilograme, mai putin decat avea la un an.
BESTIE, nu mama! Si-a infometat copilul pana l-a ucis ndash; la 4 ani cantarea mai putin decat la un an
Courtney G. Tressler, de 25 de ani, din Greensburg, a anuntat la politie decesul baietelului, sustinand ca acesta s-ar fi simtit rau in ultimele zile de viata. Legistii insa au fost socati de ceea ce au descoperit; copilasul era practic un schelet, pielea lui fiind lipita de oase si craniu. Au stabilit ca decesul a fost provocat de malnutritie si deshidratare.
 
Femeia a fost arestata, dar eliberata pe o cautiune de 12.000 de dolari. A declarat ca a avut intentia sa duca baiatul la medic, dar nu a avut bani. Anchetatorii au stabilit insa ca femeia a fost exact in aceeasi perioada la medic, dar in interesul ei. Mai mult, sotul ei a gasit neasteptat de repede suma pe care instanta o stabilise pentru cautiune.
 
Tatal biologic al copilului este in inchisoare, fiind condamnat tocmai pentru ca si-a maltratat fiul. Courtney G. Tressler s-a casatorit imediat cu actualul sot. Acesta sustine ca femeia s-a ocupat atent de copil, insa toate probele il contrazic.
Femeia a fost acuzata de moartea copilului si la finalul procesului risca ani grei de inchisoare.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu