marime text:

BESTIE - l-a incurajat pe un pedofil sa violeze o fetita de 3 ani, iar el a privit

Un profesor britanic, adjunctul directorului unui liceu de fete din Merseyside, a fost gasit vinovat pentru ca a incurajat un barbat sa abuzeze sexual de o fetita in varsta de trei ani, in vreme ce el si un alt pedofil priveau scena pe webcam, informeaza The Independent.
BESTIE - l-a incurajat pe un pedofil sa violeze o fetita de 3 ani, iar el a privit
Patrick Lennon (59 de ani) l-a incurajat pe John Hawley (38 de ani) sa abuzeze sexual de copil, in vreme ce profesorul si Philip Skitt (54 de ani) priveau pe webcam.
 
Lennon a fost suspendat din functia sa in septembrie, anul trecut.
 
Profesorul a pledat vinovat in fata instantei din Liverpool, privind o serie de acuzatii de incurajare sau asistare la un abuz sexual comis asupra fetitei, in noiembrie 2008.
 
El a mai recunoscut si sase capete de acuzare privind posesie de pornografie extrema si 15 capete de acuzare privind fotografiere indecenta a unor copii.
 
Hawley, din Bolton, a recunoscut si el trei capete de acuzare de viol.
 
Philip Skitt, din Wigan, a recunoscut doua capete de acuzare de incurajare a abuzului sexual, voyeurism si fotografiere indecenta a unui copil.
 
Cei trei au fost gasiti vinovati si isi vor afla sentinta, in cursul zilei de luni, la instanta din Liverpool.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariuA.mZq (2012-08-05 12:28:15)
****** morti mati daca te prind sa moara **** de nu te omor te tai si ma joc cu tine pana ma plictisesc bagamias pl in morti mati n`ai femei ma? ce ai cu copii aia ? date in gatu mati dute la ***** pe centura nu traumatiza copii
raspunde »
Cri (2010-12-20 10:38:07)
Deci nu numai in Afganistan sau mai stiu io unde sunt criminali ordinari.... Deci nu numai profetul musulmanilor a intretinut relatii sexuale cu o fetita de 9 ani.....Avem si noi destui de multi (poate chear foarte multi ) printre "credinciosii " nostri ...
raspunde »
eu (2010-10-04 20:48:02)
taiatile la amandoi pwI@ jos:d
raspunde »