marime text:

Bebelus mort in timpul botezului. Preotul nu i-a acoperit fata cand l-a cufundat in apa!

Momentul crestinarii, asteptat cu bucurie si emotie de parinti, a insemnat sfarsitul pentru un bebelus de o luna si jumatate. Copilul a murit in timpul botezului, inecat, se pare, pentru ca preotul nu i-ar fi acoperit fata atunci cand l-a cufundat in cristelnita. Mama si tatal baiatului nu mai au lacrimi sa-si planga necazul si vor ca Slujitorul Domnului sa fie pedepsit, daca este vinovat pentru moartea copilului. Tragedia, produsa intr-o comuna din Moldova de peste Prut, seamana izbitor cu una prin care au trecut si doi parinti din Sibiu. Oamenii si-au pierdut pruncul tot la botez.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Parinti au plecat spre biserica cu speranta ca vor pastra cea mai frumoasa amintire de inceput de viata pentru pruncul lor, momentul crestinarii. Ce s-a intimplat, insa, a fost mult peste puterea lor de intelegere.

Din neatentie sau imprudenta, preotul nu i-a acoperit fata, ca sa-l fereasca sa nu inghita apa.

Cand au vazut ca nu mai respira, oamenii s-au grabit sa duca bebelusul la dispensar.  Zadarnic insa.

Speriat de moartea copilului, preotul a fugit din comuna. Nu raspunde nici la telefon. Familia a depus o plangere la procuratura si cere ca slujitorul Domnului sa raspunda pentru neglijenta sa, care a trimis in lumea de dincolo un bebelus de o luna si jumatate. Politistii i-au intocmit dosar penal, pentru omor prin imprudenta.

O nenorocire asemanatoare a lovit anul trecut si doi parinti din Sibiu. Baietelul lor, Claudiu, a inceput sa se simta rau in timpul slujbei de botez, imediat ce preotul l-a cufundat in apa.

Cu toata durerea, parintii copilului din Sibiu n-au vrut sa-si faca pacate si sa-l acuze pe preot de moartea celui mic. Se roaga la Dumnezeu sa le lumineze mintile, ca sa inteleaga ce i s-a intamplat baiatului.

Reprezentantii Bisericii nu cred ca ritualul botezului, in sine, poate sa fie fatal pentru bebelusii care sunt crestinati. Medicii sunt de alta parere.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu