marime text:

BATUT DE INTREAGA CLASA! Un elev e lovit cu bestialitate de colegii sai! IMAGINI SOCANTE

Clip revoltator postat pe internet, care arata cum un elev din China este batut fara mila de colegii sai, care nu se feresc sa-l loveasca si sa arunce in el cu scaunele. Bietul adolescent nu are cum sa riposteze si nu poate decat sa stea si sa incaseze.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Motivul acestei violente uluitoare nu este deocamdata cunoscut.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariunoi (2011-07-28 09:08:03)
Baietii aia ar trebui sa moara in cele mai cumplite chinuri. Mi-ar face o deosebita placere sa le dau foc
raspunde »
kLson (2011-07-25 10:45:58)
Ce nenorociti. As vrea sa fiu acolo sa-i rup in bataie pe agresori, piticanii nenorocite, galbejitii dracului.
raspunde »
mihai (2011-07-13 10:51:29)
Muama cata gramatica pe aici! Si va mai mirati ca va picati bacu pe capete! A da! Saracu! DAR: In multe tari din Asia anumite actiuni sunt considerate ca fiind afronturi grave la adresa comunitatii si pedepsele sunt, dupa cum vedeti, bestiale. Tin sa mentionez ca sunt inca tari care taie mana care a furat (la propriu), care isi pedepsesc hotii dandu-le foc la picioare (pe viu) sau care isi ard complet infractorii si nu in ultimul rand omorarea cu pietre, biciuirea in locuri publice si executiile publice in diverse moduri. De ce sa o fi luat copilu ala asa groaznic? Poate ca a avut o indatorire in clasa pe care nu a reusit sa o indeplineasca. Acest fapt ar fi putut atrage o pedeapsa pentru intreaga clasa, fapt care a starnit revolta colegilor. Cred asta pentru ca a fost atacat de TOTI colegii sau de majoritatea lor iar el nu a schitat nici cel mai mic gest de contratac = stie ca a fost vinovat si ca merita sa fie pedepsit. E o alta societate si o alta cultura in care ignorarea indatoririlor se pedepseste aspru de societate in primul rand.
raspunde »
fhalfk (2011-06-22 10:12:58)
ce drq e cu tampitii astia doamne astia ar trebuie sa ii bata toata scoala ce retardati astia is dusi cu capu da ce drq ca nimeni nu intervine!ar trebuie omorati in bataie astia
raspunde »
adwad (2011-06-20 17:20:44)
nu are nici o urma nimic ... e rezistent tare omu dupa cate si'a luat... e nasol tare cand tre sa te bati cu mai multi ca nu stii pe care sa'l iei da daca il prinzi pe unu se calmeaza toti ...
raspunde »
Apolo (2011-06-11 22:09:41)
Voi nu gandi-ti oameni buni. Sper ca cei care l-au lovit sa aibe copii care sa pateasca la fel .. atunci sa vedem ..
raspunde »
Andrei (2011-06-04 22:51:00)
Cred ca nu a vrut sa chiuleasca cu toata clasa :)) ...saracu, bataie ca bataie, da sa-i dai fara mila cu scaunul in cap...asta-i prea de tot!
raspunde »
VALENTIN ARDUSADAN -Belgia (2011-05-29 00:25:34)
citesc aici mesaj ca eu".. dadeam ,nu stiu cum" dar cum ar fii sa intru eu si sa dau cu biciul in agresori ,asta cum ar fii sa se reintroduca bataia in scoli ca la Oxford si ca in Elvetia sa va faca oameni ca de invatat nu invatati nimic si cind ajungeti in occident strigati "rasism" pai daca va comportati violent nu asteptati sa fiti tratati cu blindete nu meritati,violenta cere violenta,ai mila si voi avea mila de tine
raspunde »
Erhard (2011-05-26 21:25:05)
ba ce bine ca sa protejat cu maini ca daca nu ... !!!
raspunde »
dutu (2011-05-24 11:36:36)
hmmm rezistent omu dar daca era in romania nu era nevoie de toata scoala era de ajuns unu si il loa ambulanta :)):)):)):)):)):))
raspunde »