marime text:

Bataia e rupta din Congres - Un deputat american AGRESEAZA un student pe strada! VEZI VIDEO

Boureanu e mic copil pe langa un congresman american care s-a atacat cand a fost intrebat daca sustine politica lui Obama. Bob Etheridge s-a enervat atat de tare incat a fost la un pas sa-i ia la palme pe studentii aflati in fata sa.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Tare proasta trebuie sa fi fost dimineata congresman-ului Bob Etheridge. Abordat pe strada de cativa studenti care l-au intrebat daca sustine politica presedintelui Barack Obama, Etheridge si-a iesit din minti. A lovit aparatul foto al unuia dintre ei si l-a prins pe un al doilea de mana atat de tare incat baiatului i s-au albit mainile.

In momentul in care si-a dat seama ca atrage privirile celor din jur prin comportamentul sau, Etheridge a incercat s-o dreaga si sa para ca-l imbratiseaza pe studentul pe care tocmai il agresase.

Cei din cabinetul lui Etheridge au lansat apoi un comunicat prin care acesta isi prezinta scuze pentru cele intamplate, fara a da insa o explicatie pentru modul in care si-a pierdut controlul.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu