marime text:

Barbatul care a stat nevinovat 30 de ani in inchisoare va fi despagubit! Vezi cu ce suma!

Stiinta i-a dat viata inapoi unui texan, pe care justitia l-a trimis pe nedrept dupa gratii. Un test ADN i-a dovedit nevinovatia intr-un caz de viol si talharie din 1979. Omul este in sfarsit liber, dupa 30 de ani petrecuti in inchisoare in locul altuia.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Acesta este deznodamantul unei drame care a inceput in 1979. Cornelius Dupree era arestat atunci pentru jaf si viol cu circumstante agravante. A sustinut in permanenta ca e nevinovat, dar nu l-a crezut nimeni si a  fost condamnat la 75 de ani de inchisoare. Ar fi putut fi eliberat anticipat, dar asta ar fi presupus sa-si recunoasca vinovatia.

Recent, avocatul lui a cerut ca probele biologice colectate in urma cu 30 de ani sa fie supuse unui test ADN. Asa s-a dovedit ca Dupree nu era autorul violului. 

Condamnarea lui s-a bazat pe faptul ca victima l-a identificat drept cel care a violat-o.

Drept compensare pentru fiecare an petrecut pe nedrept in inchisoare, statul Texas le ofera fostilor condamnati cate 80.000 de dolari. Asa s-a ajuns in cazul lui Dupree la aproape 2 milioane si jumatate de dolari.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu