marime text:

Baiatul unui milionar s-a spanzurat la scoala, dezamagit ca luase o nota proasta

Elev la o scoala privata din Anglia, Leonard Poets, in varsta de 16 ani si-a inecat amarul in vodca, apoi s-a spanzurat in scoala, dupa ce a luat o nota proasta.
Baiatul unui milionar s-a spanzurat la scoala, dezamagit ca luase o nota proasta

Se uita impreuna cu colegul sau de camera la un film, cand i-a spus acestuia ca vrea sa se omoare si l-a rugat sa iasa afara din incapere.

Preocupati, colegii sai, ii verificau camera din 10 in 10 minute, insa l-au gasit spanzurat la ora 23.00. Au chemat ambulanta, insa baiatul a murit la spital doua zile mai tarziu.

Baiatul fusese transferat la aceasta scoala privata, pentru care parintii plateau 25.000 de lire pe an, dupa ce fusese batjocorit intr-o alta institutie de invatamant.

Anchetatorii au gasit in cosul de gunoi din camera sa catva bilete prin care isi exprima durerea. Se simtea singur, neinteles, iar notele proaste pe care le luase in ultima perioada au pus capac situatiei in care se afla.

Directorul scolii a declarat ca baiatul era popular in internat si se intelegea bine cu colegii sai. “Toata lumea regreta pierderea lui Leonard. Ne pare foarte rau pentru ca a ales aceasta metoda. Gandurile noastre se indrepta catre parintii lui in aceste momente”, a declarat directorul scolii.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu