marime text:

Autorul masacrului din Arizona era obsedat de teoriile privind sfarsitul lumii in 2012

America ramane in stare de soc dupa masacrul din Arizona. Sase oameni au fost impuscati mortal la un miting, iar alti 12 au fost raniti. Printre acestia din urma se afla si o deputata democrata, care a supravietuit cu un glont in creier.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Politicienii de stanga se declara revoltati pentru, ca spun ei, in acest stat, permisul de port-arma se obtine extrem de usor.

Urmarile dramei puteau fi infinit mai grave. Autorul macelului, Jared Lee Loughner, in varsta de 22 de ani, tocmai voia sa schimbe incarcatorul armei, dar o femeie s-a repezit si l-a luat.

In locuinta lui Loughner au fost gasite indicii care arata ca si-a premeditat fapta. Era, se pare, obsedat s-o intalneasca pe deputata Gabrielle Giffords, care a fost  tinta principala a atacului.

Tragatorul era obsedat  de teoriile apocaliptice care prevestesc sfarsitul lumii in 2012 si era fascinat de ideologii extreme, citand printre cartile lui preferate ''Mein Kampf'' si ''Manifestul partidului comunist''.

Pe paginile lui Loughner de pe diverse retele de socializare, suspectul postase fraze incorente, in care cerea lansarea unei noi monede, denunta analfabetismul si critica guvernul.

Gabrielle Giffords
, prima evreica din Arizona aleasa in Congres, este in continuare in stare grava, dupa ce glontul i-a trecut prin creier, insa sunt sperante pentru ea.

Una dintre cele sase victime ale tragediei este o fetita de numai 9 ani. 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu