marime text:

ULUITOR! Autorul masacrului din Arizona arata mai batran cu 20 de ani, dupa cateva zile dupa gratii!

Masacrul din Arizona continua sa-i socheze pe americani. Atacatorul de 22 de ani, care a semanat moarte intr-un supermarket din Tucson, a aparut in fata magistratilor aproape de nerecunoscut. N-a mai ramas nimic din imaginea tanarului pe care il stiau apropiatii.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.In schimb, fotografia de la politie arata un om imbatranit prematur si cu o expresie infricosatoare de satisfactie pentru faptele sale.

La fel de socat ca si conationalii sai, presedintele Barack Obama a pastrat marti un moment de reculegere, pentru victimele macelul din Tucson. Intre timp, creste numarul celor care cer, pentru a nu stiu cata oara, ca politicienii sa opreasca vanzarea armelor catre civili.

O problema care ii framanta pe americani, de zeci de ani. Acum insa toti politicienii, si pro si contra, ezita sa vorbeasca deschis, asteptand sa treaca socul incidentului din Arizona. Toata lumea urmareste evolutia deputatei Gabrielle Giffords, tinta principala a atacului.

"Chirurgii au inlaturat o bucata mare din craniu, pentru a permite umflaturii din interior sa se dezvolte, fara presiunea intercraniana. Ei cred ca vor trece doua sau trei luni, pana cand fragmentul va putea fi inlocuit", a precizat un medic.

"Inca n-am trecut de momentul critic, inflamarea creierului poate evolua trei pana la cinci zile, dar cu fiecare zi care trece si situatia nu se agraveaza, suntem tot mai optimisti", a adaugat un neurolog.

Intre timp, atacatorul ei, Jared Loughner, a aparut in fata unui judecator din Tucson. Si magistratul, si restul asistentei au remarcat imaginea schimbata radical a barbatului, care la 22 de ani, pare sa aiba cel putin 40. Coincidenta stranie, el va fi aparat de avocata care l-a reprezentant pe Timothy McVeigh, barbatul care in 1995, a aruncat in aer o cladire din Oklahoma City, omorand 168 de oameni.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu