marime text:

Autorii jafului de la turneul de poker din Berlin, patru tineri de 20 de ani. Doi au fost arestati

Cazul spectaculosului jaf de la turneul de poker din Germania din 6 martie este pe cale sa se rezolve. Unul dintre autori s-a predat si a facut marturisiri complete, iar un complice de-al sau a fost arestat. Politistii ii cauta acum pe ceilalti doi. Cat despre banii furati, talharii i-au impartit in mod egal intre ei, asa ca pana sa fie recuperati va mai dura.
Autorii jafului de la turneul de poker din Berlin, patru tineri de 20 de ani. Doi au fost arestati

Se intampla in 6 martie. Patru indivizi mascati, inarmati cu pistoale si macete navaleau in hotelul de lux din Berlin unde avea loc etapa germana a Turneului European de Poker.

Atacul a avut loc loc inainte ca banii din taxele de inscriere, mai multe sute de mii de euro, sa fie incuiati in seif. Unul dintre membrii echipei de securitate a incercat sa impiedice jaful si, in confuzia creata, hotii au scapat din maini o geanta in care era o parte din prada. Au reusit totusi sa fuga cu vreo 250.000 de euro.

La aproape doua saptamani de la jaf, unul dintre hoti s-a predat de bunavoie. In timpul interogatoriilor, tanarul de 21 de ani le-a dat anchetatorilor numele celorlalti trei participanti la jaf. Unul dintre ei a fost arestat miercuri, iar ceilalti doi sunt in continuare cautati. Toti au varste in jur de 20 de ani, sunt de origine turca sau araba si sunt suspectati ca au mai comis si alte jafuri.

Suspectul le-a povestit anchetatorilor ca, impreuna cu ceilalti, au cercetat hotelul inainte de jaf. Stiau unde vor fi banii si cati oameni ii vor pazi. Au decis ca au sanse de succes, cand au vazut ca paznicii nu sunt inarmati.

  

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu